Hedmark fylkeskommune / Politikk / Råd og utvalg / Ungdommens fylkesting

Kontaktpersoner

Janne Vikerødegården

Rådgiver

Mob: 95995418

send e-post

 

Medlemmer i UFT 2014

Ungdommens fylkesting

Søk om penger til ungdomstiltak

Søk om penger til ungdomstiltak

Ungdommens fylkesting fordeler 100 000 kroner til lag og foreninger og lignende av og for ungdom i Hedmark fylke. Midlene skal støtte tiltak som kommer ungdom til gode.

 

UFT-leder Inger Lise Pedersen Tangen fra Løten og UFTs Håvard Sagbakken Saanum fra Tolga orienterte UFT om sitt syn på ordningen "Trygt Hjem".

Fylkestinget: UFT vil trygt hjem for en 50-lapp

Ungdommens fylkesting (UFT) gjorde det klart for fylkestinget 9. desember at ordningen "Trygt hjem"skal koste en 50-lapp.

Gruppebilde av deltakerne på UFTs høstmøte

Spennende høstmøte i Elverum

1.-3. november holdt Ungdommens fylkesting sitt årlige høstmøte i Elverum.

Høstmøte

Høstmøte

Hver høst avholder Ungdommens fylkesting sitt årlige høstmøte. Det blir drøftet en mengde interessante og engasjerende saker, og vi gleder oss til en ny sesong med spennende politikk!  

KURS I TALE OG DEBATT

Hvert år arrangerer Ungdommens Fylkesting kurs i tale- og debatteknikk. Kurset har lange tradisjoner, og er svært viktig i videreutvikling av den enkeltes kunnskap og evne til debatt. 

100 000 kroner

Penger til tørk

På vårmøtet behandlet UFT i alt 19 søknader, noe som resulterte i 9 stykker innvilget.

Handlingsplan 2012-2013

Handlingsplan 2012-2013

Med 3 hovedsaker, er det spennende å arbeide i UFT. Fra 2012 var vi ute med ny utforming av det grunnleggende konseptet, der vi nå konsentrerer oss om tre brede saker.

 

Vårmøte 2013

Vårmøte 2013

Nå er det tid for vårmøte. Møtehelgen den 27. til 28. april er satt til Scandic Hamar, der utdeling av 100 000 kroner er en av hovedsakene! 

God jul og godt nytt år

Ungdommens Fylkesting i Hedmark vil få ønske alle våre medlemmer, følgere og støttespillere en riktig god jul og et godt nytt år. 

Fra venstre ses UFTs Einar Sagerud fra Åsnes, Julia O. Opsahl fra Hamar, Eivind Langøigjelten fra Hamar og Nikolai Nordtorp Larsen fra Løten.

UFT vil ha samfunnsengasjement som fag i videregående

Ungdommens fylkesting (UFT) vil satse på tre overordnede saker framover: barnebillett på buss for ungdom inntil 20 år, bedre rådgivningstjeneste i skolene og nytt fag i samfunnsengasjement i videregående skole på VG 2 og VG3.

Medlemmer i UFT 2014