Ny Jønsberg-rektor tilsatt

Renate Christiansen Lunde er tilsatt som rektor ved Jønsberg videregående skole.

Bilde av Kjell Åge Bjørsrud og Renate Christiansen Lunde

Renate Christiansen Lunde (til høyre) tar over som rektor ved Jønsberg videregående skole når Kjell Åge Bjørsrud blir ny rektor ved Ringsaker videregående skole.  

Foto: Magnus Høye

Renate Christiansen Lunde (43) kjenner skolen godt gjennom sin stilling som studierektor. Hun var også konstituert rektor ved Jønsberg da avtroppende rektor Kjell Åge Bjørsrud var konstituert rektor ved Ringsaker videregående skole i fjor høst.

- Renate kjenner skolen godt, og hun har vært med i ledelsen i en periode med god utvikling. Skolen har oppnådd meget gode resultater, spesielt de siste årene. Vi er overbevist om at hun blir en god rektor som vil videreføre dette arbeidet på en god måte, sier Tore Gregersen, fylkessjef for videregående opplæring i Hedmark fylkeskommune.

- Jeg er både ydmyk og stolt over tilliten jeg har fått, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven. Vi har et godt utgangspunkt på Jønsberg videregående skole, og jeg er klar for nye utfordringer sammen med de dyktige kollegaene jeg har her, sier Renate Christiansen Lunde.