Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på www.hedmark.org.
Sist oppdatert 14.11.2017

Ved å bruke våre nettsider samtykker du i at det settes informasjonskapsler i nettleseren din. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du åpner en nettside. Disse registrerer brukernes IP-adresse og gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nettsiden.

Statistikk

Denne informasjonen får vi gjennom statistikkverktøyet Google Analytics. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Søk

Hedmark fylkeskommune lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på nettstedet. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre.

Deaktivere

Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Bruken av informasjonskapsler utgjør ingen sikkerhetsrisiko for deg.

Du kan deaktivere lagring av informasjonskapsler i din nettleser, men det kan føre til at tjenestene på nettsiden ikke fungerer optimalt.

Slik deaktiverer du lagring av informasjonskapsler

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?