Velkommen til Åpen Skole

29. januar kl.17–19 er alle velkommen til skolen. Vi viser fram skolens virksomheter og informerer om studiene.
Sist oppdatert 10.01.2019
Guide til Åpen skole 2017
Guider vil ta i mot og sørge for at besøkende får utbytte av arrangementet

29. januar vil det koke ekstra mye på Katta! Elever og lærere vil presentere det de holder på med til daglig på en noe mer spektakulær måte enn vanlig, samtidig som det bir avholdt foreldremøter og prisutdeling etter en dag med skolekonkurranser. 

Dette er et arrangement som passer perfekt for ungdomsskoleelever som lurer på veien videre i utdanningssystemet. De kan få snakke med faglærere og se skolebygget hvor de kanskje skal tilbringe to-tre år. Dette er selvsagt minst like viktige for foreldrene deres, som skal veilede sine sønner og døtre gjennom en jungel av tilbud.

Samme dag har elever på yrkesfag konkurrert faglig, og de dyktigste elevene skal motta diplomer som bevis på sin innsats og kompetanse. Prisutdelingen vil skje på en scene i kantina, og hvem som helst kan komme og hylle vinnerne. 

Det blir avholdt foreldremøter samme kveld, og for disse foreldrene vil det være mulig å gå en tur rundt i bygget og oppleve presentasjonene av studietilbud, for ikke å snakke om mangfoldet og entusiasmen blant skolens elever og ansatte.

Vi ønsker alle hjertlig velkommen til Hamar katedralskole 29. januar. Se ogå våre Facebooksider for mer informasjon.