Foto-kickoff!

To enestående fotografer innen sine felt ga lærere og elever en inspirerende oppstart på skoleåret. I skolens største auditorium satt 200 elever fra ulike mediefag på Katta og tre folkehøyskoler i regionen.
Sist oppdatert 10.09.2019

Sigurd Fandango arbeider i Oslo, og jobber med et bredt spekter av emner, inkludert reportasje, arkitektur, redaksjonelle portretter, mat og mote. Han er en av de mest prisbelønte magasinfotografene i Norge, og hans bilder er inkludert i samlingen til Preus Museum, Norges fotografiske Museum.

Han er for tiden fotograf i D2 magasinet, det ukentlige magasinetet til Dagens Næringsliv, Norges største finansielle dagsavis.

Tine Poppe bor og jobber i Oslo, og fikk tildelt «Fotografiprisen 2019», Norges mest prestisjetunge pris innen foto. Hun er særlig opptatt av temaene sosial bevissthet, mennesker og natur, samt å behandle eksistensielle og miljømessige problemer gjennom sin fotokunst eller dokumentarfotografering.

Hennes arbeid har blitt utgitt og utstilt i fremtredende publikasjoner, fototidsskrifter og utstillinger rundt om i verden. Bilder har blitt kjøpt av både statlige og bedrifts-kunstsamlinger i Norge og utlandet. Poppes arbeid er internasjonalt premiert av Sony World Photography Awards, IPA International Photography Awards, PX3 Prix de la Photographie Paris, LensCulture Emerging Talents Awards, LensCulture Street Photography Awards og andre. 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?