Endelig adventstid igjen

Adventstiden er her igjen, og NØVGS leker ikke advent. Her er det mye som skjer
Sist oppdatert 03.12.2018
Nyinnkjøpt juletre på 3,5 meter. Gunnar, Britt og Ingrid er i full gang å "brette" ut treet.

For 4. året på rad kunne elevene på NØVGS bli møtt av Nissens gode hjelpere som ønsket dem velkommen til adventstid på skolen, med julemusikk, pepperkaker og program for årets happening.

Denne tradisjonen ble startet av noen engasjerte lærere i 2015, og den har utviklet seg til å bli en koselig tid som de aller fleste setter pris på. I løpet av desember så skal det foregå forskjellige aktiviteter.

Hver dag er det en ny konkurranse i Tunet, der elevene svarer på spørsmål, og premiene er ting fra kantina. Det er også større konkurranser som varer lengre, som f.eks å skrive brev til julenissen og lage beste dorullnisse. Torsdag 6.desember starter juleverkstedet som blir stående en uke i Tunet, der de som vil kan lage pynt og kose seg. Fredag 7.desember blir utkledningsdag, da blir det nok mange flotte kostymer å få se.

Skolen har også gått til innkjøp av et nytt juletre i år. Nesten 4 meter høyt, som elevene skal få pynte etterhvert som juleverkstedet kommer igang. Det er bare å glede seg til dagene som kommer.

 

8-10 lærere stod klare med julegenserene sine og ønsket elevene velkommen kl 7.30 i morrest.

 

 

Kirsten har laget juletre av lærebøker på biblioteket

Årets julekalender går ut på å svare på spørsmål i Tunet