Årets aktivitetsdag

I sol og kald vind ble årets aktivitetsdag en fin dag for både elever og ansatte
Sist oppdatert 18.09.2019
1BAA var de store vinnerne da de vant både beste rap og beste dans

Mandag 16.september var det klart for årets aktivitetsdag. Som vanlig hadde 3IDA ansvaret for alle VG1 elevene, men diverse aktiviteter på Nytrømoen. Årets tema var 80-tallsparty og mange hadde letet fram foreldrenes ungdomssklær og det var en fargerik gjeng med høyt hår som tok turen til idrettsanlegget.

Konkurranser og leker

På Nytrømoen var det forskjellige leker og konkurranser, blant annet dans, "rap", quiz, pyramidebygging, miming, kreative push-ups i gruppe, løpsstafett, "90-grader", "Gjettebox" og skjetsj. Selv om sola skinte så var det ensifret på termometeret så det ble kjølig, men elevene fikk gå inn og varme seg og det ble også grillet, så alle klarte å holde varmen.

På slutten av dagen var det kåringer og da ble det storseier til bygggutta i 1BAA, som vant både beste rap og beste dans. Beste kostyme ble vunnet av Emma Tørhaug Brevad i 1IDA.

Her holder 1RMA på med diverse oppgaver

3IDA administrerte dagen, da de har læreplanmål som skal oppnås innenfor faget

Det var mange flotte kostymer, som her med Ida og Lone i 1HOA

Fjelltur i nydelig høstfarger

Mens VG1 og 3IDA var på Nytrømoen var VG2 og VG3 samt mange lærere og andre ansatte på fjelltur på Grønnfjell. En bratt og utfordrende tur med nydelig utsikt og flotte høstfarger,men her og satte temperaturen og vinden en liten stopper for idyllen, men med gode klær gikk alt bra.

Matpause i fin natur

Mange lærere og andre ansatte var også med på fjellturen