Eldredagen på NØVGS

Mange eldre er nysgjerrige på hvordan livet på videregående skole i 2019 er, tirsdag fikk de svaret
Sist oppdatert 02.10.2019
I kantina ble det servert varm lunsj

Tirsdag 1.oktober gjentok skolen suksessen fra i fjor. I sammarbeid med eldrerådene i de forskjellige kommunene kunne pensjonister fra Tynset og nærliggende kommuner få oppleve "Eldredagen", med forskjellige opplevelser på Nøvgs. Mange av deltagerne var på tilsvarende opplegg i fjor også, men det var også noen nye som tok turen.

Håndspa, konsert, middag og trim

75 stykker tok i mot tilbudet og fra klokken 10 kunne de reservere time på "Håndspa" hos elevene på helsefagarbeider, deretter gikk turen til Tronsalen for en liten konsert med musikklinja, før det ble middagsservering i kantina. Her var det restaurantelevene som både laget maten og stod for serveringen. På menyen stod minestronesuppe med hjemmelaget foccacia. Til dessert var det blåbæris og kransekakestenger.

Pensjonistene fikk en ca 30 minutters konsert i Tronsalen med musikklinja.

Etter maten var det tid for eldretrim i Tunet. Fire jenter fra idrettslinja ledet treningen med hjelp fra Dolly Parton, Jahn Teigen og Johnny Cash. Treningen var frivillig, og man kunne også delta sittende.

Pensjonistene var strålende fornøyd med dagen. - Det var en flott konsert og nydelig mat, kunne tre damer som ikke var med på trimmen, konstatere. - Vi har vært her før og kommer gjerne tilbake. Det er så flott et arrangement og vi setter stor pris på det.