Nord-Østerdal symfoniorkester med unge solister

Søndag 15. april inviterer Nord-Østerdal symfoniorkester, sammen med unge solister fra fjellregionen, til en vårkonsert i Tronsalen på Nord-Østerdal Videregående skole. Idéen med at symfoniorkesteret inviterer med seg unge solister på sin konsert har vært gjennomført 2 år før, og begynner å bli det man kan kalle en tradisjon.
Sist oppdatert 11.04.2018
Plakat NØSO
NØSO med unge solister

Denne konserten er en fin anledning til å engasjere seg i klassiske arrangement i regionen, samt støtte modige, unge musikere som kaster seg på en sånn utfordring. Det er ikke ofte man har mulighet til å høre så mange dyktige og unge solister på én gang! Sammen med symfoniorkesteret ønsker de å ta deg med på en reise i den klassiske verdenen. Her er det lettfattelig og kjent musikk for alle, som både fenger og imponerer. På konsertmenyen serveres det blant annet Strauss sin «Latterarie», Weber’s «Concertino» og Offenbach’s «Olympias arie». I tillegg til dette, skal symfoniorkesteret framføre verket «Femund» av Egil Storbekken, arrangert av Eivind Groven. Dette er et stykke som nesten aldri oppføres hos symfoniorkestre, så dette er en gyllen mulighet til å få hørt et sjeldent verk av en lokal komponist!

Ta med deg mor, far, søster og bror, og kanskje til og med svigermor, på en fantastisk helaften med Nord-Østerdal symfoniorkester og unge solister.

Tid: Søndag 15.04.2018 klokken 19.00

Sted: Tronsalen på Nord-Østerdal Videregående skole

BILLETTBESTILLING

Billettpriser:

-      Voksen: 200,-

-      Barn: 50,-

-      Student/skoleungdom: 100,-

 

Samklang UB står for arrangementet.

Hjertelig velkommen!