Vant premier på Hamar

NØVGS har et programfag som heter "Entreprenørskap og bedriftsutvikling", et fag som studiespesialiserende og påbygg kan velge. Forrige uke var det konkurranse på Hamar
Sist oppdatert 12.03.2019
Vant to priser: Her er jentene i Fjellglimt UB, med prisen på 1500,- for beste forretningsplan.Fra venstre: Julie Slettan, Marit Dølhaug Reinertsen, Mari Aasheim Eggen, Ane Aasheim, Marianne Kjernmoen

Tre ungdomsbedrifter deltok i Fylkesmesterskapet for Ugdomsbedrifter på Hamar, torsdag 7.mars. I år er det kun 11 elever som har det faget, alle går påbygg. I den klassen er det to ungdomsbedrifter. Fjellglimt UB og Eldrekafe UB. I tillegg var musikklinja sin UB, Volum, med på konkurransen.

Konkurransen tok sted på CC-kjøpesenter på Hamar, der det var 105 ungdomsbedrifter som deltok i tilsammen 13 forskjellige kategorier.

Resultatet for NØVGS var hele tre 1.plasser. Fjellglimt UB, som har laget og solgt kalendere, vant prisen for "Beste regnskap" og "Beste forretningsplan", og Volum UB vant i klassen "Beste salg og servicebedrift".

NØVGS har vært med på denne kåringer flere ganger og det er veldig lærerrikt for elevene. -De gjør en veldig god innsats og det gir resultater, og der er viktig, sier faglærer Ingar Brennmoen.