Fullt hus på elevavslutning

Kantinen ved Skarnes videregående skole samlet nesten fem hundre personer under avslutning for avgangsklassene
Sist oppdatert 21.06.2018
To fornøyde elever på avslutningsfest for avgangsklassene

Onsdag kveld var dagen kommet da avgangsklassene var samlet på Skarnes videregående skole for å markere slutten på 12 og 13 års skolegang.

Gjestene ankommer skolen til musikk fra Glommasvingen Janitsjar.

 

I kantina på skolen var det dekket på til opp i mot 500 personer. Elever, foreldre/foresatte og andre gjester.

I løpet av kvelden var det flere talere. Den første var ordfører i Sør-Odal Knut Hvithammer. Videre var det rektor Hanne Foss, elevrepresentant fra yrkesfag Lina Elise Nordli Rustad, elevrepresentant for studieforberedende, Adisak Sween og for lærerne Jørgen Lesjø.

Elevene fra tredjeklasse i musikk bidro med både sang og musikknumre i løpet av kvelden. De fikk også hjelp av flere av sine lærere.

Musikkelevene avsluttet sine musikkinnslag med den kjente Qeenlåta "Bohemian Rhapsody" til stor applaus. 

Som avslutningsnummer på kvelden dro musikklærere til med låta "Relight my fire" med Carina Franzen som vokalist. Her reiste alle i salen seg til slutt og ble med i de fengende rytmene.

For å få best mulig lyd i et stort lokale må noen styre lyden. Her er det musikklærer Morten Kvam som sitter ved spakene.

 Under pausen i arrangementet ble det servert kaffe, mineralvann og marsipan kake til allle elever, lærere og gjester. 

Her er det bare å forsyne seg med marsipankake.

Som siste post på avslutningsfesten stod klassevis utdeling av karakterutskrifter. Rektor Hanne Foss sammen med respektive kontaktlære forestod denne utdelingen. Det ble også mulighet for fotografering av elevene oppe på podiet.

 

Men selv om det var kake igjen ble festen etterhvert avsluttet.

Sommerkvelden var fortsatt lys men både elever og gjester hadde dratt. Inne var det forlk som ryddet opp og noen som ventet på senur fra eksamener slik at vitnemål kunne skrives ut.