Alice i eventyrland

Danseelevene fra alle tre årstrinn går hvert år sammen om å lage en stor danseforestilling som vises offentlig i mars. Inneværende skoleår var det en egen versjon av "Alice i Eventyrland" som elevene på danselinja satt opp.
Sist oppdatert 07.03.2018
Alice i eventyrland

En hattemaker, et tvillingpar og en kortstokk-hær entrer scenen på Hamar Teater! 
17. mars 2018 satt danselinja ved Stange videregående skole opp forestillingen ”Alice”, med utgangspunkt i det kjente eventyret om Alice i Eventyrland. Forestillingen setter fokus på å føle seg inkludert, satt pris på og bra nok, og er høyst dagsaktuell.

I danselinjas versjon av jenta som reiser til Eventyrland føler Alice seg utilpass i livstilværelsen. Det forventes at hun skal oppføre seg ordentlig og gjøre slik de andre gjør, og hun passer ikke inn i disse forventingene. Hun flykter, og havner i en forunderlig verden. Klarer Alice å finne seg selv? 

I denne forestillingen ønsker danselinja å ta med publikum på reisen sammen med Alice, gjennom en verden de ikke har sett maken til. Fra muntre teselskap og sverdkamp til dansende blomster – her er det noe for enhver, gammel som ung, vennegjeng eller familie.

I pausen ble alle fremmøtte invitert til fornemt teselskap i Hamar Teaters vakre foajé!

Les Hamar Arbeiderblad sin omtale av ALICE fra 19.mars 2018. 

Takk til alle som kom og så forestillingen i Hamar Teater!!