Åpen skole

Stange videregående skole ønsker velkommen til Åpen skole tirsdag 22. januar kl.18:00-21:00.
Sist oppdatert 19.12.2018
Åpen skole

Vi vil vise deg rundt i bygget og fortelle om de spennende fagtilbudene vi har. I løpet av kvelden byr vi på varierte aktiviteter knyttet til skolens utdanningstilbud:

Musikk: Musikkelevene viser opptak av sine konsertproduksjoner og gir et lite innblikk i sin musikalske hverdag. Du vil kunne se hvordan en hovedinstrumenttime gjennomføres.

Dans: I dansesalen viser danseelevene danseteknikk og innstudering av koreografi som skal vises under «Jubileumsfestivalen 2019» i Hamar Teater.

Drama: Dramaelevene viser sitt arbeid med monologer som skal vises på monologfestivalen «Monofon» på Hamar Teater.

Idrett: Idrettsfagelevene viser og organiserer badminton, volleyball, airtrack og styrketrening i Stangehallen og vi oppfordrer de besøkende til å delta - så ta med treningstøy.

Studiespesialisering: Elever fra studiespesialisering viser laboratorieøvelser i fysikk, kjemi og biologi. De besøkende kan observere og delta på deler av øvelsene.

Bygg- og anleggsteknikk: Byggfagelever viser produksjon i tømrer- og murerfaget i byggfaghallen. I tidsrommet fra 18:30 – 19:00 kommer en representant fra Martin M. Bakken og snakker om fremtidens behov for fagarbeidere.

Besøkende kan både observere elevene og få utfyllende informasjon om skolens ulike studietilbud.

Det vil bli servert kaffe, saft og kringle.

Vi gleder oss til å møte deg!