Kontakt oss

  Sist oppdatert 22.01.2018

  Telefon/e-post

  Telefon: 62 44 88 00
  E-post: post.trysil.vgs@hedmark.org

  Besøksadresse

  Vestbyvegen 2
  Trysil

  Postadresse

  Hedmark fylkeskommune
  Postboks 4404 Bedriftssenteret
  2325 Hamar

  Ansatte

  Finn ansatte på Trysil videregående skole

  Digital post

  Slik kan du sende og motta post digitalt

  Hedmark fylkeskommune sender nå post til din digitale postkasse i Digipost, e-Boks eller Altinn. Mottakerne varsles om mottatt post fra fylkeskommunen via SMS og/eller e-post. Varselet inneholder en lenke for pålogging til din digitale postkasse. Du bruker ID-porten til pålogging for å lese din digitale post fra det offentlige.

  En digital postkasse er din egen postkasse på nett. Her kan du motta post fra det offentlige trygt og sikkert ett sted, enten via PC, nettbrett eller smarttelefon.

  Uten en digital postkasse vil du måtte logge inn på ulike etaters nettsider og løsninger for å lese viktige brev digitalt, eller du vil motta brev på papir.

  Fra Hedmark fylkeskommune vil du få post digitalt i Altinn om du ikke har valgt postkasse fra e-Boks eller Digipost. Hvis brevet ikke blir åpnet i Altinn innen to dager vil du automatisk få det på papir.

  Reservasjon mot digital post

  Privatpersoner som ønsker å reservere seg mot å få post digitalt, kan gjøre det via nettsiden www.norge.no/reservasjon eller ringe ID-porten brukerstøtte på grønt nummer 800 30 300. 

  Dersom du aldri har registrert mobilnummeret eller e-postadressen din ved innlogging til en offentlig tjeneste på nett via ID-porten, er det ikke nødvendig å reservere seg. Det offentlige vil da sende deg post på papir som før.

  Bedrifter, lag og foreninger

  Bedrifter, lag og foreninger som er registrert i Enhetsregisteret kan ikke reservere seg mot å få post digitalt fra det offentlige. Det er vanligvis leder som er registrert som bruker i Altinn, men posten håndteres ofte av andre. Det er da viktig å gi tilgang til rette vedkommende. Det er også viktig at det er registrert mobilnummer eller e-postadresse for varsling om post i Altinn.

  Hjelp for bruk av varslingstjeneste og tilgangsstyring i Altinn finner du på www.altinn.no.

  Digital kommunikasjon som hovedregel

  Hedmark fylkeskommune jobber aktivt med å digitalisere sine tjenester i tråd med regjeringens forventninger til offentlig forvaltning.

  Digital utsending av post er et ledd i vår strategi om bedre tjenester til innbyggere og næringsdrivende. Med dette ønsker vi å tilrettelegge for hurtigere, enklere og sikrere tilgang til post fra fylkeskommunen, redusere utgiftene i posthåndteringen og belastningen på miljøet.

  De som ønsker å sende digital post til Hedmark fylkeskommune eller en av våre virksomheter, kan benytte vårt organisasjonsnummer 942 116 217.

  Du finner generell informasjon om digital postkasse på www.norge.no.

  Fakturainformasjon

  Faktura i elektronisk handelsformat (EHF)

  Hedmark fylkeskommune og dets virksomheter har adressen 9908:942116217 i Elma (elektronisk mottakeradresseregister).

  Fakturaer til Hedmark fylkeskommune må inneholde følgende informasjon:

  Navn på virksomhet
  Hedmark fylkeskommune
  Fakturamottak
  Postboks 4043 Bedriftssenteret
  2306 HAMAR

  Utover kravene til salgsdokumentasjon iht. Bokføringsforskriftene §§ 5-1-1 til 5-1-8 er det viktig at fakturaen inneholder et femsifret referansenummer tilknyttet bestiller av varer/tjenester. Kun dette femsifrede nummeret skal stå i feltet «deres referanse».

  Fakturaer fra leverandører utenfor Norge må inneholde IBAN, BIC (swift) og banknavn for betaling. Fakturaer med betaling til bank utenfor Norge kan ikke faktureres i valuta NOK.

  Ytterligere informasjon om elektronisk faktura
  Hedmark fylkeskommune er fra 1. januar 2015 pålagt å kreve fakturaer i EHF (elektronisk handelsformat) og kan ikke lenger akseptere fakturaer pr. e-post eller post.

  Hvordan komme i gang med EHF?

  Tilgjengelige aksesspunkter

  Komplette fakturasystemer med EHF

  Har du spørsmål rundt elektronisk faktura, kan du ta kontakt med fakturamottaket i Hedmark fylkeskommune på fakturamottak@hedmark.org

   

  Generell kontaktinformasjon til Hedmark fylkeskommune

  Skolens ledelse

   

  Ansatte

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?